Slovenski zvoki skupinska slika

KONTAKT

Bojan Lugarič, 00386 41 601 255

slovenski.zvoki@gmail.com

PREDSTAVITEV ANSAMBLA SLOVENSKI ZVOKI

Spoštovani!

Dovolite torej, da se vam predstavimo!

Smo narodno zabavni ansambel SLOVENSKI ZVOKI iz Rogaške Slatine. Naš ansambel sestavljajo člani iz vseh koncev Slovenije, zato tudi igramo vsepovsod.

Člani smo:

Igramo narodno in zabavno glasbo naših in tujih izvajalcev, kakor tudi svoje lastne skladbe. 

Nastopamo doma, pa tudi v tujini, kjer odlično zastopamo slovensko glasbeno sceno.

Bili smo že šest krat na turneji v Združenih državah Amerike.

Odigrali smo tudi veliko število veselic, koncertov, in različnih plesov, posebej ponosni pa smo na to, da izvrstno pomagamo mladoporočencema veselo začeti skupno pot, saj na poroki (oz. Obletnicah) ne le igramo, temveč vodimo tudi protokol.

Poleg kvalitetnega igranja vam namreč lahko ponudimo tudi zabaven SHOW PROGRAM z obilico humorja.

Show

USPEHI:

S svojimi skladbami smo bili že zmagovalci na različnih radijskih postajah, sodelovali smo na raznih dobrodelnih koncertih, na regijskih in nacionalni televiziji.

Leta 2018 smo bili v Avstriji na festivalu Oberkrainer Award izbrani za najboljši ansambel v Evropi.

Proglašeni smo bili za absolutnega zmagovalca tradicionalnega festivala narodno zabavne glasbe »GRAŠKA GORA 2000«, prejeli pa smo tudi priznanje »SREBRNI ORFEJ« Festivala Ptuj 2001. V letu 2003 smo poželi velike uspehe. Na prireditvi »Zaigrajmo in zapojmo« v organizaciji TV Vaš kanal, Novo mesto, je strokovna žirija odločila, da smo najboljši ansambel omenjene prireditve. Na festivalu Števerjan 2003 pa smo bili odločno najbolj povšeči občinstvu, saj smo bili proglašeni za najboljši ansambel po izboru občinstva. Na festivalu v Lenartu 2003 nam je strokovna žirija prisodila prvo mesto, občinstvo pa tretje.

IZDANI PROJEKTI:

Če vas zanima še kaj o nas, vas vabimo, da se nam oglasite na spodaj navedeno telefonsko številko ali elektronsko pošto, kjer vam bomo z veseljem odgovorili!

Naroči jubilejni CD

CD

Kontakt